Wednesday, August 6, 2008

Happy Birthday!

I am one year old...
yea....Semilir Angin turns one cycle year. Alhamdulillah.
Thank-you friends, have a cupcake!

21 comments:

ummu asiah said...

Alhamdulillah...tahniah..tahniah..moga berkekalan berkongsi cerita dan pengalaman.

bukan senang kan nak keep writing and sharing kan..

cup cake..boleh2..tapi kalau tiramisu kek ka, kek lapis ka tu lagi best....

Neeza Shahril said...

Happy Anniversary Semilir Angin..

kak cik, neeza nak cupcake betul.. yang kucing pegang tu takleh makan hehehe...

Kak Elle said...

Selamat ulang tahuin yg pertama...cepat kan dah setahun berblogging makna nya kita dah kenal setahun juga kan kan kan?

mcm neeza nak cupcake yg betul so bolih makan.

shuhaila said...

hepi buvday :)

Akak said...

Salam...

Happy 1st Birthday...

maklang said...

hepi besday...

MULAN said...

waahhh.. hepi hepi anniversary..

Mimi Amilia said...

eikk kucing cumelll..
dah setahun ek.Happy birthday!!

U.Lee said...

Hello CikMilah, ha ha, love the picture...happy birthday to SemlirAngin.
And a very happy and wonderful 15th anniversary toyou and hubby.
May both of you have many many more....
My very best regards, have a great weekend, Lee.

silversarina said...

happy birthday semilir angin !!

lama tak makan cupcake tapi takut nak ambik dari kucing tu sebab akak takut kucing..hehehe.

Umi Kalthum Ngah said...

Assalamualaikum...

Happy anniversary...Congratulations!

Do go on writing...

Wassalam

Tie said...

Salam ziarah.. he he happy aniversary..

FaRuHa said...

Salam,

Selamat harijadi semilir angin...terimakasih kerana sudi terima kehadiran saya yg selalu timbul tenggelam ni ye.

luna said...

Alhamdulillah..sedapnya org belanja cupcakes...hihihi

cikMilah said...

To all,
thank-you for being ther reading and commenting.Sharing is fun, kan!

UmmuAsiah, nak tiramisu kalu, singah sini bila balik SP ya.

Ja, aha.. kucin tu dah makankan dah.. he he he

KakElle, ya la kak, cepat masa berlalu kan...

Suhaila, thanks...

cikMilah said...

Akak, nice knowing you...

Maklang, knowing you is a blessing, we have lots to share...

Mulan, thank, semuga panjang usia blog ni ya,walau tak update regularly...:)

Mimi, ada kucing ni akak rasa muda... ha ha ha

ainizakri said...

Cik Milah

TAHNIAH...teruskan sama sama kita menulis. Amboi..comel sungguh kucing tu...err..kucing makan kek ker? hahaha

Abahnajwa said...

Salam kenal..

Eppi besday semilir angin..

moga makin comeyyy

Akak said...

Salam Cik Milah...

Apa khabar, senyap jerr Cik Milah..senang2 nanti singgah blog akak amik award k..

Abang Long said...

Alahai ... cupcake punyalah comel. TAHNIAH, teruskan menulis.

cendawanintim said...

hepi besday cik milah...

mekasih kapkek tuh, cantik kucen tu erk..