Tuesday, October 7, 2008

Off-line...

Salam, semuga terus berhari-raya...
Campur tolak projek raya yang amat memenatkan, main hujan, tidur tak cukup dan tak rehat, saya demam dan tekanan darah sudah low in pressure.
Saya offline bbrp hari - off blogging and InsyaAllah will be back ....
Raya kan sebulan!!!!!

8 comments:

chek fuziah said...

pasai apa raya ari tu fuziah tak dpt makan kek coklat mak su....
kempunan la....

chek fuziah said...

bykkan berehat...tp yg pasti raya haji ni fuziah nak makan kek coklat mak su yg yummmmmmmmmmm..best

shuhaila said...

manyak mkn ketupat lemang kot :)

aper pun..didoakan moga cpt sembuh insyaallah!!

ZLAA said...

Selamat Beristirehat. Moga cepat kembali ke alam maya.

Kak Elle said...

hello belum habis penat tu ke macam chek fuziah saya pun nak rasa kek coklat jugakkkkkkk

Ummi365 said...

busynyer dia.. rehatlah cukup2 ya nanti sambung lagi entry..

chek fuziah said...

Tak sabaq nak tgk gambar meriahnya family day kita raya ari tu..mesti semua kiut miut!!!!!!!

cikMilah said...

Thanks for all the comments and concerns...Raya tetap raya.. he he he