Friday, May 16, 2008

3 Hari Cuti

Drop everything and GO!!!
Best nyer kalau boleh buat macam tu....

Finally it's Friday with 3 days off, tapi kena stay kat rumah...
Agenda paling fun yang ada dalam kepala ialah menukarkan shopping voucher RMxxx kepada handbag! Dah pegi browse kat Sunway Carnival, Gurney Plaza dan Quensbay Mall, tapi yang satu itu jugak yang berkenan dihati. It's free, anyway...

Agenda lagi satu ialah cari resepi kuih tako dan buat mee kuning sendiri.. dah lama tak makan mee kuning sendirian berhad.
Oh ya, boleh juga mula baca novel Noor Suraya dan Pak Latip.
Boring kan kalau tak sibuk? Kalau dah sibuk tu, merungut pulak....
Mungkin dah ditentukanNya minggu ini untuk saya beristirehat di rumah.
Selamat Berhujung Minggu ya...

13 comments:

ummi365 said...

Have fun cikmilah!

Kak Elle said...

cikmilah pun long weekend ye?enjoy yourself and have a wonderful break..mee kuning my feberet cikmilah masak apa2 ngan mee kuning saya makan esp mee soto ayam,mee rebus and mee goreng mamak.

cikMilah said...

Ummi, same to you...we have to creat that FUN!!!

KakElle, nanti saya antar umah akak ya!

maklang said...

maklang tengah rehat atas katil kat spital..sambil jalan2 kat rumah Cik Milah ni...

Selamat bercuti!

MAMAMIA said...

Saya tak boleh nak relax sangat. Kids are having exam next week, kena perhatikan revision they all. Buat Cik Milah selamat bergumbira...

silversarina said...

Selamat bercuti dan dapat handbag baru !!

Sini ahad keje , pastu isnin baru cuti ... takleh ke mana sebab izzat exam....tunggu cuti minggu depan .

shuhaila said...

iee..cuti bestnyer..lama dah xbalik..jom balik kg :)

Neeza Shahril said...

seronok sekali sekala tak sibuk ni... lepak aje..
tapi bila sibuk semula, mula la bising aje mulut.. neeza la tu.. hehehe

semoga cikmilah happy dihujung minggu ni...

ZLAA said...

Selamat bercuti Cikmilah. Saya pun cuti juga, cuma sabtu dan ahad. Tapi cuti ni cepat sgt berlalu. Tak puas.

cikMilah said...

Maklang rehat dan jangan lasak sangat ye...

Mamamia.. sama la kita, buka sekolah esok si sulung dengan si bungsu tu terus exam. Yng besar2 tu kena gak monitor..shhh, kalau cuti sikit suka baca novel, padahal nak exam ni...:)

KakRina, dalam tak plan ke mana-nam tu saya terlepas gak balik Kedah ziarah MIL, kemudian dapat news dr kawan yg dah 20tahun tak jumpa tentang ibunya kembali ke rahmatullah. Sempat ziarah dan jumpa kawan lama. ( Pinjam jubah dan tudung MIL sbb balik pakai casual jer...he he he, seb baik sama saiz...)

cikMilah said...

CikLa, balik sat jer tengok TokTeh dan ziarah...

Neeza,...sama lah kita. Nama jer nak lepak... hiksss.

Zlaa, sesuatu yang tak pernah cukup dalam hidup ibu-ibu bekerja macam kita ni..CUTI..betoi dak?
Semuga Zlaa bahagia dan tenang selalu...

ABDUL LATIP said...

Cikmilah

Selamat bercuti. Terima kasih berhajat membaca novel saya. Sudilah buat komen atau ulasan. Saya amat menghargainya.

cikMilah said...

PakLatip, saya dah habiskan Beraraklah Awan Pilu - senang sekali membacanya sbb plot cerita tak berbelit, santai minda...tapi nak buat ulasan pada tulisan novelis tersohor ni... ya ampunnn...terlalu besar untuk saya..