Wednesday, May 20, 2009

Mastering Skill

the Master Chocolatier at work ;who want to deny of that best chef is a man! He and his 2 panglima(s) at work teaching all 22 female student!A student from Penang romancing the converture...
She is learning the making of feraro roche'-type of chocolate
with her partner from PG Cake Craft practicing a new method of expelling air bubble
the outcomes;
all from chocolate










9 comments:

MULAN said...

oohhh my favourite.. nak sikitt, opss nak banyakk..!!!

Nong said...

Wah, cik milah pun nanti boleh jadi master chef, ada gaya!

Cantik betul cokelat2 tu, mesti sedap...

Kak Elle said...

cikmilah saya cumsa bolih telan air liur aje untuk masa ni...nak jugakkkkkkkkkkkkkkk....hahaha

ummu asiah said...

kak cik..

lama ziarah saja tk tinggal jejak..

sedap...jauh mengembara belajarkan.

InsyaAllah kalau kami pi penanti bolehla pesan n jumpa lagi..but ths weekend tk p..maybe end of ths month kot.

silversarina said...

Berdegup kencang jantung menahan sedap coklat tu ... sedapnya.

Neeza Shahril said...

comelnya coklat2 tu... sayang nak makan..
tapi, kalau dapat makan, mesti kena makan sambil tutup mata... hehee.. (nak menikmati kesedapan coklat..)

cikMilah said...

oohhh MUlan punya fevret ke.. hulur bak mai tangan nak kasi seraup! hahaha


Amin.. Amin Kak Nong, asal jamngan bolat macam coklat dah la ya!

Aha kak , nak dicapai tak tersampai ya kak...hehe

cikMilah said...

Nashita, bukankah ditumtut belajar sampai kenegeri China... tapi sebelum sampai ke China, belajaq kat KL dulud la..

Kalau ada kat area ni, calling calling ya.
Alaaa...hujung bulan ni kakcik ke KL la....

cikMilah said...

KakRina, aduh jangan sampai berdegup jantung nya buk!


Ja, coklt de bentuk comel supaya sedap di mata, masuk mulut terus cair....hahaha, saja nak menggoda!