Monday, May 4, 2009

My Passion

my pasion is like coloring flowers
sprinkling dews and blooming the blossoms
of picking wild berries
and stealing out of a picking basket
in a warming breeze
smell buttery smoothered cocoa
like fluffy clouds

Like cueing a bird song
making chocolate is grooming
love of one creation
I am obsess!!!

Visit my new empowered SeniCoklat.....yes...I am dreaming over my dreams...am seriously dreaming..

20 comments:

fieza said...

uuuu..aaaa~ *drooling*
sedapnya...
maksu, nak jugak. nak isi free time after exam nti.
=)

KAMATO said...

looks like delicious

Button Planet said...

Salam CikMilah....
dah meleleh air liur nih.....!!!!!

bilalah I nak dapat makan strawberry coklat tu ya?

p/s: Dah sihat? ALhamdulillah....
I dah terima batu nilam ceylon tu...cantik sangat...nanti lah nak hantar kedai suruh ikat cincin...

Azzah8

Abang Long said...

IMPIAN yang bakal menjadi KENYATAAN - InsyaAllah.

fara said...

sedapnyer kakkkkkkkkkk.... aduhhhhh

bila la nak dapat rasa ni...hehehe. rindu nak baca coretan akak tau... malangnyer lately ni busy manjangggggg mujur hari ni bos takde dapat la luang masa kejap... jadilah kan... tu je rezeki yg ada... Alhamdulillah...

InsyaAllah saya percaya impian akak pasti akan menjadi kenyataan suatu hari nanti.... Selamat berjaya.

Neeza Shahril said...

kak cik! strawberry chocolate tu kan selalu mengingatkan kita pada... heheh.. malas lah nak sebut..

sedapnya chocolate tu.. kalau anak2 Ja tengok ni, mesti diorang kata, Ummi... nak!! hehee..

nanti time diorang nak kawin, Ja tempat hantaran dengan kak cik.. boleh ke?
berangan tinggi sungguh Ja ni kan..

sya said...

I never find eating strawberries with chocolate is tasty.. tak tau kenapa org lain suka tekak ni lak tak leh terima coklat ngan buah-buahan. Tapi kalau coklat ngan kekacang... nyam nyam nyam sedapnya

Kak Elle said...

strawberries tu saya tak heran tapi cake yg kat bawah tu nakkkkkkk....haha

Nong said...

ish ish... nampak sedap nyer... meleleh air liur!

aNIe said...

Cik Milah...amboi...pepagi bukak blog cik Milah...tgk kek coklat tu...menelan air liur aje...

Strawberry & coklat tu...nampak cantik...tapi tak pernah rasa lagik...

cikMilah said...

Fieza, anytime...just come over!!!

cikMilah said...

Kamato,NO doubt! hehe

cikMilah said...

Azzah, thanks for supporting Saudagar batu..mmg batu tu cantik berkilau!

Coklat yg Azzah order dah siap, mencari masa nak pos...tunggu weekend agaknya..

cikMilah said...

Terima kasih Abang Long, semuga doa di perkenankan Allah...bila kita boleh jumpa?

cikMilah said...

Thanks Fara, akak pun tersangat buzy , jarang dapat masa nak update blog!
Tak apalah kan.. do at our own pace...

cikMilah said...

Ja, kita suka strawberry coklat dah lama, tapi sebab kita tak fofular...tak lah orang tau..tetiba je meletop kes ni satu masa lalu kan..

Alahai sayang oi..kalau umur panjang nanti nenek buatkan hantaran.. hahaha...

cikMilah said...

Sya, selera masing-masing tak sama kan...coklat kacang pun mmg best!

cikMilah said...

aha KakElle, saja je nak tayang kan. Mai la Penang boleh rasa...

kakNong, makan coklat kek dalam dusun durian...what about that??!!

cikMilah said...

KakAnie nak mai Penang bulan June kan...jom kita belanja coklat kek!

Kak Elle said...

kalau kena ke penang cuma nak merasa tak berbaloi lah...apa kata 2 kotak kek chocolates,2 boxes 40pcs dark chocolates and........cam mana bolih tak?skg juga saya terbang.....haha