Tuesday, April 28, 2009

Just a Note

Too much of everything and lack of rest!

I am down with bad coughing and fever.

no complaints!
no regrets!
no sadness!


Innalillahiwainnailaihiraaji'un...
Ya Allah, aku redha dengan ujian Mu dan berilah aku pahala dari ujian ini
ku mohon padaMu,
berilah padaku kesihatan yang baik dan kelapangan serta kemudahan dalam segala urusanku.

Amin...

18 comments:

Abang Long said...

LA TAHZAN.

Inilah kehidupan. Semoga tabah. Ujian Allah terlalu sedikit berbanding nikmat yang diberikan olehNYA.

Kak Elle said...

take care dear sis semoga cepat sembuh:)

silversarina said...

Sabar ye , akak doakan agar cikmilah sihat semula InsyaAllah.

Kak Ezza@makcik Blogger said...

sabar lah ..semuga sihat dengan cepat dan jangan lupa makan ubat tau...

pB said...

akak



moga cepat sembuh ....

sya said...

Cik Milah..take care, pagi tadi sya telefon tapi tak dapat. Nothing important just nak berbual, nanti sya call again ok.

Sya dah amik dah chocolate dr kak ani... Thanks a lot

zino said...

semuga cepat sembuh.... amin

tulipurple said...

alaa ciannye sis..moga cepat sembuh...baguskan doa itew,sy belajar dr dr fadzilah kamsah...nnt kite jumpa this weekend ek :)

Nong said...

Salam cik milah,
kenapa sampai sakit macam gini? Take a good rest. Moga cepat sihat. Take care

cikMilah said...

Salam Abang Long, amboi sakan berpesta!
Aha, Allah bagi sikit ujian; moga is menghapus dosa-dosa...Saya dah OK...

cikMilah said...

Thank-you dear KakElle, I am back!Alhamdulillah,, cuma tekak masih perit.

cikMilah said...

Ya Kak Rina, dah lama tak demam... sakit satu badan, terasa badan dah season.. hehehe

cikMilah said...

KakEzza, eiiii.. ubat tu la paling saya tak suka! Saya minum banyak air kelapa untuk demam dan makan asam jawa untuk sakit tekak dan batuk! Cuma makan antibiotik saja..
Alhamdulillah dah sihat.

cikMilah said...

Thanks pb, I am back!!!!

cikMilah said...

Sya..maaf ya, hari tu saya betul2 flat - offkan phone dan tidur. Tak da suara pun nak sembang.. hehe
Nanti free kita on ya

cikMilah said...

Amin.. Amin, berkat doa semua orang say dah ok Zino.

InsyaAllah Tulip, jangan pulak awak terjangkit dari akak ya...hehehe

cikMilah said...

Kak Nong, may be the road is rough, maybe the body is full of toxide; thus both tyre punctured and laid flat!
Alhamdulillah, it doesn't take me long on bed. Only one day.

ALL, Thanks for the doa..

aNIe said...

Cik Milah...kadang ALLAH memberikan kita sakit kerana ingin menguji kit...dan mereka yang sering diuji adalah antara mereka yang disayangi...

Take care...banyakkan rehat...