Thursday, September 24, 2009

Aidilfitri Tahun Ini

Salam kemenangan!!!Alhamdulillah, Ramadhan dengan pelbagai warna berlalu dan syawal ceria dirai. Kurang pulak bergambar kali ni, ntah, ralit dgn apa-apa ntah, lupa nak snap gambar pagi raya. Ada pun yang tak bertudung...kali ni tema kami pearl white, grey and black. Anak dara kami pakai tudung merah untuk serlahkan warna.. 2 hero kami waktu sessi salam-salam. Happy jer hero kecik tu kumpul angpow! This is me and KakNgah. Mana kakak ni....susah nak cari gambar Kakak.Dah sepagi kat rumah MIL, kami balik kampung saya. Tak jauh dlm 10 minit jer..Acara biasa la.. makan, salam, duit raya, gelak ketawa.Ajak my sister konvoi pi umah abang-abang. Meriah dengan cucu mereka..

Menjelang senja di laman rumah my second brother. Capture gambar sunset ni...Ini sawah bendang ya KakElle, bukan tepi laut tau...kemilau airnya sebab padi masih belum tumbuh...

Sesapa yang ikuti siri drama Wadi Unung kat TV3 mungkin perasan set ini kan...Taliair di permatang sawah.Sunsetting kat sawah.....waktu ni la berangan nak kamera canggih tu....:))

Malam raya, tak ada acara....letih dan tergolek kekenyangan...

Bersambung.....

12 comments:

kakpah said...

Selamat hari raya cik milah. Laksa penang mai satu....

Kak Ezza@makcik Blogger said...

cik milah

cantik nya permandangan ni ...cool jer...
Saya ni pada raya pertama asyik keluar masuk toilet jer...perut tu terperanjat agak nya.....
Salam Hari Raya dari kami sekeluarga...

Ummi365 said...

At last a clear photo of you in your own blog.. hoooraaayy!!

Selamat Hari Raya cik milah dari ummi sekeluarga..

zany said...

cantik view, plan nak ke sebelah sana hingga ke Perlis tapi tak jadi, ada saudara dan sebab suka lihat pemandangan di sana

silversarina said...

Bestnya beraya sakan tu :)
Kami tak de rezeki nak beraya tahun ni, dah takdir Mak mertua pergi di pagi raya :(

Kak Elle said...

thank u cikmilah dgn gambar matahari trbenam tu sungguh cantik.

Sungguh menawan org berbaju kelabu tu..manis dan ayu aje:)

cikMilah said...

Laksa Penang.. no problem..hehehe..baru balik Penang semalam, hari ni balik Kedah semula, ada emergency..

cikMilah said...

Salam Aidilfitri utk KakEzzah sekeluarga..dah ok ke perut tu...
Kampung memang damai....

cikMilah said...

Ummi,haa aa..dah keluar dari persembunyian. hehehe..more to comes..salam aidilfitri utk ummi sekeluarga jua..

cikMilah said...

KakRina, salam Aidilfitri dari saya..takziah dan semuga roh aruah damai...
Gambar tu, saya ambik lepas cakap ngan KakRina hari tu...

cikMilah said...

Zany..anak bendang pulang ke bendang, inilah panorama yang di rindu..sambil tu dengan lagu Dendang Perantau...hihihi..

cikMilah said...

KakElle,somethingf nice to share bawa dari kampung...
Eh..ayu ka mak dara? hahaha.. kembang I, hihihi