Friday, December 28, 2007

Welcome 2008

Sunset 2007
Good Morning 2008

Where did the year go? Suddenly it is December. We came to realize that with giant strides we started in January and within a blink of an eye, 2007 is on its back!

A big "Thank You" to all for the huge impact you had on my life this year. Especially for all the supports and comments I received as a new kid on the blog.

To Faruha, Abg Id@PakPayne@AyahSu , KakElle, Azma , this is for you.
Thank-you for warm welcome and comments, that has turn me on....

From my side I wish all of you a du'a filled with Loving Wishes and Beautiful Thoughts.

May 2008 BE FILLED WITH LOTS OF JOY AND PROSPERITY by the BLESSING from the AL-MIGHTY.

Wish you an abundance & fruitful
New Year 2008!

CHEERS and SALAM

16 comments:

Kak Elle said...

alahai .... sebak rasa hati ni dapat award dari you...saya pun insan biasa bergelombang di dunia alam maya ni..terima kasih berbanyak.

semoga tahun 2008 membawa rahmat to you and family too.

maklang said...

salam cik milah...

selamat tahun baru...


malu pulak nak komen pjg2..orang tak jemput, kita redah je...selamat berkenalan...

cikMilah said...

KakElle,
sokongan dan komen kakElle selama ini amat amat saya hargai. Terima kasih kembali.

cikMilah said...

Salam Maklang, salam perkenalan, salam sejahtera. Wah,besar hati saya Maklang redah begini....terima kasih sudi berkunjung...Happy nyer... 2 hari saya off line, tetiba MakLang datang...tak sangka!
Sebenor-benornya saya ni silent reader Maklang....

idham said...

cikmilah....:)

Yeayy Yeayyy Yeayyy *senyum sambil lompat lompat* happy nya CikMilah sebut nama kita dalam blog dia! .....hehehehe

carry on blogging sis Milah...

and mana la dpat gambar2 tu ...sungguh canttikkkkk!.

ayah su. * call me this ok gak ...for u! *

JahRera said...

salam cikMilah,
same greetings go for you and your family.
Let us make double effort to be healthy this year and the rest of the coming years.

ZLAA said...

Happy New Year 2008 CikMilah. May year 2008 will bring happiness and prosperity for you and family

cikMilah said...

AyahSu, InsyaALLAH, dah addicted dengan blogging.Cuma kadangkala terlepas waktu dek kerana kewajiban kita melebihi masa yang ada.
Gambar-gambar tu cikMilah kutip di arena maya juga....
Sejahtera di 2008 dan tahun-tahun mendatang.

cikMilah said...

Thank-you KakLela. You're very inspiring. One of new things I wanted to do this year is knowing haiku.

cikMilah said...

Salam Zlaa, terima kasih berkunjung balas. Amin, Amin , ya Rabbal a' lamin..Salam tahun baru dan doa cikMlah untuk Zla dan famili jua...

drNO said...

selamat tahun baru....
salam perkenalan...

cikMilah said...

Salam perkenalan drNO. Terima kasih berkunjung balas...:))

onedeen said...

Selamat Tahun baru Kak Cik, semoga mendapat apa yg dicita- citakan :)

FaRuHa said...

Salam CikMilah,

Terkebil kejap mata saya, tengok nama tersenarai dlm list tu..hihihi. Thanks CikMilah.

Saya cuma kekadang segan dgn org lain cox I'm not an active blogger, pulak tu salah satu azam tahun ni nak kurangkan masa ber'tenet' di rumah..

Last but not least, Happy New Year 2008 to CikMilah & family. May this year bring alots of joy and prosperity.

cikMilah said...

Salam kenal onedeen, (atau kita dah kenal!) Dare to unveil who you are...hihihi
Same to you. Happy 2008 dan Salam Maal Hijrah

cikMilah said...

Salam Faruha,
Less is more! You made significant comment to my enterence thru' your blog. That has turn me on.