Sunday, June 7, 2009

Sehari Main Panas!

Plan nak ke satu tempat itu tertunda lagi...hey..malas nak fikir sebab musabab. Kalau ada rezeki nanti sampailah ke sana.

Sementelah plan itu tak menjadi, saya sanggupkan saja tempahan last minute dari seorang kawan. Dah berzaman tak buat baulu. Adoi, loteh den! ( pinjam ayat Zino) penangan 800 biji baulu coklat chip. Nasib baik cikAbang dan anak bujang tolong.. kalau tak , mau saya melolong....
Sehari bermain panas dan bermandi tepung tapi happy with the outcomes. Seribu muffin coklat kenit, kemudian packing untuk diisikan dalam goodie bag perkahwinan seorang kenalan.

Bila selesai rasa nak demam !

9 comments:

Kak Elle said...

adoi cikmilah 800??saya angkat tangan dan surrender...hehe...tapi nampak sedap kuih baulu tu dan juga muffin chocs.

Abang Long said...

Abang long nak pergi Penang ... nak rasa coklat tu ...

Kak Elle said...

kalau ada sape2 mai Sg nak order baulu bolih?

zany said...

tabik dengan orang yang boleh masak banyak-banyak ni, bukan senangkan. kalau saya mau pitam.

Uncle Lee said...

Wow! First time I see that many chocolate chips. I love them.
But not the black color ones, ha ha.
You have fun and keep well, Lee.

silversarina said...

Sedapnya nampak...kalau akak bukan lagi melolong ..jerit tanpa suara terus pengsan nak buat baulu 800 biji ...hihihi.

Tabik spring kat cikmilah ni !!

zino said...

demam pun tak yg penting masyukk hehe.. mongah nak mengabihkan tu.. hehe

Neeza Shahril said...

seleranya walaupun Ja baru lepas makan.
Ja boleh imagine the 'hotness' yang kak cik rasa tu..
sure peluh luar dalam kan..

pB said...

800 biji tu berapa rial ??