Thursday, November 6, 2008

Alhamdulillah...Tok dah sembuh

Sejambak bunga untuk semua...
Terima kasih pada segala doa saudara mara dan kawan-kawan yang mendoakan kesihatan dan kesejahteraan Tok ( ibu mertua) saya. Dia telah pulih dan kembali ke rumah.
Jazakallahu khairan kathiira...
Special thanks to KakElle yang banyak bagi nasihat dan suruh saya bersabar...

Semuga semuanya dilimpahi rahmat dan kasihsayang Allah




12 comments:

zany said...

semoga tok kakcik sembuh sepenuhnya. kita berdoa selalu

Ummi365 said...

alhamdulillah tok dah sembuh... ummi dah lama tak jenguk blog, selalu baca dari google reader je.. rupa2nya dah cantik dah blog cikmilah ni ya. itu gambar kat msia ke?

Kak Elle said...

Syukur alhamdulillah tok dah balik tapi kan cikmilah nak jaga orang yg berumur ni kena banyak bersabar ye..satu hari nanti kita pun akan sampai ke umur tok .. keep her warm and no cold drinks.

Tie said...

Alhamdulilah. Tie pun tumpang suka. Moga2 dia dan juga cikmillah sendiri sentiasa sihat dan ceria. :)

cikMilah said...

Thanks Zany, itulah yang kita harapkan. memang kean jaga betul-betul sekarang...

cikMilah said...

Hai Ummi, ooo. ada orang jenguk kot tingkap.. he he he

Itu gambar lama -
summer 1990 - South Bend, Missouri.
Suka tengok awan tu...

cikMilah said...

Again, thanks again kakElle. InsyaAllah dan semuga Allah bagi kesabaran yang tinggi pada kita.

Aha Tie, kalau kita tak jada diri kita, siapa nak jaga mereka...:)

Ibnurashidi said...

Alhamdulillahla kalau dah sembuh..
saya pula baru terima berita nenek umah sebelah meninggal dunia. Sedekahkan Al-Fatihah buat Tok Semah..

Neeza Shahril said...

Alhamdulillah.. MIL kak cik dah sihat..

Ja tak boleh imagine sedara terdekat sakit.. maklumlah kami kan jauh... penuh kerisauan..

cendawanintim said...

Alhamdulilah..jaga dia baik2 yer..

U.Lee said...

Hello CikMillah, nice posting and beautiful bouquet.
Just dropped by say hello.
Have a great weekend, best regards, Lee.

MULAN said...

happy belated birthday ammer...!!!

moga atok semakin sihat..