Tuesday, December 16, 2008

Intoducing New Artsy Craftsy Blogger

the more the merrier....please click to this url mama-aimansarahhandmade to meet new blogger friend..Mass. Cuba tengok hasil kerja Mass, halus berseni, comel-comel sesuai sangat untuk buah tangan atau untuk kegunaan sendiri. Ini mesej dari Mass untuk semua...

Salam....Sempena pembukaan blog "Mama-aimansarah Handmade" ni.... Mass pun nak buat macam orang selalu buat tu :P ...... "Give Away".

Kandungan "Give Away" tu;

1) HP Case (5 1/2 inch x 3 inch)

2) HP Case (5 inch x 3 inch)

3) HP Charm (Ms. Rabbit)

Semuanya adalah HP accessories.


Rules dia senang aje... actually macam orang selalu buat jugak;

1) Tinggalkan comment kat dlm n3 ni bersertakan link blog anda dengan memberikan Mass keizinan untuk menyimpan link anda di dalam blog ini.(if u will link me back... wow... I'm very much appreciated!)2

) Ceritakan tentang N3 Give Away ini di dalam blog anda.Itu je rules nya.

Very da simple. Kalau sesiapa yang sudi dengan hasil kerja tangan Mass.... sila lah join.OK..


Mass akan umumkan lucky winner by 22nd Dec (Monday).

3 comments:

silversarina said...

salam,

Nak jengoklah blog tu kejap, cutenya nampak gifts tu ... cikmilah sure dah dapat free gift sebab dah promote ....hehehe.

mama-aimansarah said...

kak salam ziarah. TQ utk n3 giveaway blog mass..

cikMilah said...

Salam Rina, N3 suka-suka meramaikan jaringan web! Dapat tak dapat belakang kira..he he
For sure nak order sbg hadiah utk kawan anak-anak...