Saturday, March 14, 2009

For Him, For Her

Pertama kali guna coklat buatan sendiri untuk gubahan hantaran. Pertama kali juga bermain riben dan lace hitam untuk hantaran. Tak pernah terfikir rona hitam cantik untuk hantaran perkahwinan. Hmm..elegan dan macho! Dari cik abang untuk suri dihati...25 biji coklat dalam bekas bulat bertingkat.Dari cik adik untuk cik abang, sangkar cinta berwarna turqouise berpadu 27 biji coklat dalm bekas berbentuk hati... Sms dari empunya diri yang menempah "cntiknyerrrr....sure sedap.Trimaksh bbyk!

Handle with care ya Lilis, pengapit pengantin berarak dari Kulim ke Kota Bharu pada hari Jumaat.. semoga sampai dengan selamat dan pulang dengan gembira. Untuk Dr Hasrul Rashidi dan pasangan, Selamat Pengantin Baru!

19 comments:

silversarina said...

Salam,

Cantiknya gubahan tu dan coklat tu memang nampak pun dah tau sedap ...bilalah anak2 dara I tu nak tunang , boleh tempah nanti ....marah diaorang kalau tau maknya tak sabar ni ..hehehe.

cikMilah said...

hehehe, cakap ngan Maya n Sofie, ini advanced planning...hehe

Kak Elle said...

nak komen sangkar tu terlalu besar ke?maybe kena cari yg kecil sedikit cikmilah.

cantik gubahan tu mesti yg terima suka.

cikMilah said...

Kak, Ammer pun cakap sangkar tu besar! utk coklat mmg nampak loose, tapi mmg itu saiz yg di minta sbb nak standardize dengan sangkar yang lain - 9 dulang/sangkar hantaran. Kita kena ikut specification yang di minta;customer is always right, kan..

catz_mafia said...

Cik Milah,
waa.. creative idea la.. comel.. yup, black pun dah jadi pilihan untuk mjlis perkahwinan skrg. Ana pernah tgok kad kawin warna ni, exclusive nampak..

Ummi365 said...

i am loving it!!

Abang Long said...

Memang kelihatan MEWAH dan ELEGAN.

OO said...

kelihatan ekslusif gubahan tu!
saya setuju dengan pendapat kak elle tapi kalau itu memang dah permintaan khusus customer, ikutkan saja lah kan?

agaknya boleh dijadikan sumber pendapatan?

Neeza Shahril said...

cantiknya.. lain dari yang lain..
selalu tu orang buat hiasan coklat jadi rumah la, tugu la, klcc la hehee..
yang ni senang.. coklatnya dah cantik.. susun aje dalam bekas..

tak sabar Ja nak rasa coklat buatan kak cik ni la.. :)

Uncle Lee said...

Hi Cik Milah, they're beautiful. Never seen anything like that before.
Put on Ebay ask for $300 US. Ha ha. Tentu ada orang ask for them.

You have fun and keep well Cik Milah, Lee.

suria said...

Cantik betul gubahan tu.Saya ni tangan langsung tak berseni tengok orang lain buat ..kagum sangat.

Win said...

Salam Kak Ja...nanti bila sampai masanya (InsyaAllah) win and roshdan tahulah mana nak cari penggubah hantaran yang excellent nih...

tulipurple said...

wahhh..daku teruja tgk coklat sangkar itew...so kellasss you!niceee...

Nong said...

Menarik dan unique gubahan ni, nak order sepasang boleh ke?

Ibnurashidi said...

Salam...

Pandai ya buat..blh tempah satu makcikmilah?

cikMilah said...

Catz..kata orang, hitam itu menawan, hehe..

maklang said...

tahniah cikmilah..makin lama makin elegant gitu...:)

Ninie said...

cantiknyaaa...sgt kreatif

Min said...

kak cik, tangan cap apa la kak cik ni? btw, coklat tu tak cair ke pejalanan jauh tu...